Vriendjes worden?

Carnavalsclub Alle Daoge Feest is op 13 maart 1983 opgericht en bestaat uit ongeveer 20 muzikanten. Wij zijn een club met mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën.
Muziek maken is voor ons belangrijk maar gezelligheid staat voorop. Ons seizoen loopt van augustus tot april en gedurende deze periode bezoeken we allerlei leuke evenementen, met als hoogtepunten het Kwekfestijn en Carnaval zelf uiteraard.  Wij organiseren zelf ook twee feestjes, namelijk Generale repetitie voor de Kwek (begin november ) en op de pils bij ons Clubke (begin februari).


Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit ongeveer 20 nummers. Dit is een mix waarin de leukste carnavalsnummers, “gouwe ouwe” maar ook de nieuwste Nederlandstalige hits en evergreens verwerkt zijn.

 

Wij zouden het heel leuk vinden als je vriend van onze club wilt worden en wij je kunnen ontmoeten op één van onze feestjes.

 

Word vriend van Alle Daoge Feest en ontvang de volgende voordelen:                    

  • Eenmalig uniek embleem "Vriend Van"
  • Je wordt op de hoogte gehouden van activiteiten van de club
  • Toegang tot de eigen feestjes van ADF, 2x per jaar in café LalaLaa inclusief 2x2 gratis consumptiebonnen
  • Door dit embleem te bestellen en je gegevens in te vullen, word je, 
    nadat wij je betaling hebben ontvangen,
    Vriend Van carnavalsclub Alle Daoge Feest.
    Dit geldt voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd. Je ontvangt een uitnodiging of je opnieuw wilt doneren en langer "Vriend van Alle Daoge Feest" wilt blijven. Dus geen verplichting! 

Enkel het embleem

€ 5,00

Enkel het embleem

€ 5,00

Ik wil enkel het embleem kopen.